Ma 2017. március 28. kedd van. Köszöntjük kedves Gedeon, Johanna, Hanna nevű látogatóinkat! A Nap kel 06:34-kor, nyugszik 19:17-kor.
Archív cikkek
article thumbnail
Ebzárlat
A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Járási Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály településünk közigazgatási területén 2017. április 1-től 23-ig terjedő időszakban...
article thumbnail
Képviselő-testületi ülés
Értesítem, hogy Lőkösháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. március 28-án, kedden 15:00 kezdettel soron következő képviselő-testületi ülést tart az Önkormányzati Hivatal házasságkötő...
article thumbnail
Tájékoztató építési/ inert hulladékkal kapcsolatosan
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális hulladékot elszállító közszolgáltató tájékoztatása alapján a községi piacnál kihelyezett hulladékgyűjtő szigetbe illegálisan, azaz engedély...

Gondozási Központ beszámolója

Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye tagintézményeként működő Lőkösházi Intézményegység 2013. évi beszámolója itt letölthető.

A Munkácsy Múzeumban jártunk

2013. október 15-én (kedden) Békéscsabára utazott a Gondozási Központ műkedvelő kis csapata. Ceglédi Mihály, gondozottunk volt az ötletgazda, akinek a felvetését szervezés követte.

Kedves fogadtatás után részt vettünk a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében meghirdetett „Ismerd meg a világ legnagyobb Munkácsy-gyűjteményét!” elnevezésű programon. Az időjárás kedvezett nekünk, ugyanis a szakaszokban érkező eső idején épp a tárlatvezetést hallgattuk, a jó melegben. A kiállításhoz gyakorlati foglalkozás is kapcsolódott, amelyen „saját” Munkácsy-festményét is megfesthette, aki arra szívesen vállalkozott.

Ezt követően az úttest túloldalán található Csabagyöngye Kulturális Központban tettünk látogatást, ahol végigkalauzoltak minket, így megtekinthettük a programlehetőségeknek helyet adó termek széles tárházát. Kellemes napot töltöttünk Békéscsabán. A képek itt megtekinthetők.

Látogatás a gyulai 3-as klubnál

A Galbácskerti Idősek klubjának korábban a lőkösházi Gondozási Központban tett látogatását viszonoztuk 2013. szeptember 16-án. Közös célul tűztük ki a kapcsolatépítést, majd a kiépült kapcsolatok ápolását programok szervezése által, mind a két idősek klubja, mind a klubtagok között. Láthatóan nagy lelkesedéssel készültek fogadásunkra.

Tovább

Jó étvágyat!

A Gondozási Központ klubjának gondozónői a jelenlévő gondozottakkal mókás szendvicseket készítettek. Jó hangulatban telt a program, a résztvevők közül senki sem maradt éhen.

A szendvicsek tízórai gyanánt kerültek kóstolásra. Tréfás gondolatokat ébresztett a hozzávalók felhasználásával zajló kreatív alkotó tevékenység. A programon készült fotók megtekinthetők.

A Szarvasi Arborétumban jártunk

A Gondozási Központban meghirdetett kirándulásra 2013. június 28-án került sor. Tizenhat fős csoportunk bérelt busszal indult reggel Szarvasra. Az Arborétum nyugalmát és jó levegőjét élvezhettük kényelmes sétánk során. Tiszteletet parancsoló faóriások emelkedtek a magasba. Itt-ott pompás türkiz és zöld tollas pávák barangoltak.

Tovább

Honlapunk 2017. év elején megújul, ezért archív cikkeink jelenleg nem érhetőek el. 

Lőkösháza Község Információs Portál 2007-2014 - Minden jog fenntartva! - Üzemelteti  a CsabaInformatika.NET - Tárhely: Maxer