Bemutatkozási lehetőség: "Tavaszköszöntő Kulturális Napok"

A Közalapítvány Lőkösházáért kuratóriuma felhívja a lőkösházi alkotók figyelmét, hogy amennyiben valamely művészeti ágat (pl.:irodalom, népművészet, zene, tánc, ének, képzőművészet, festészet, gasztronómia, stb.) képviselve alkotásával, műsorával, vagy előadásával be szeretne mutatkozni a március 21-én tartandó "Tavaszköszöntő Kulturális Napok Lőkösházán" című rendezvényen, kérjük jelezze 2009. március 10-ig Tóthné Turai Piroska elnöknél személyesen, vagy a 30/639-3752-es telefonszámon.

A produkció feltétele, hogy az a rendezvény elnevezéséhez méltón kulturális értéket képviseljen. Kitétel továbbá, hogy lőkösházi lakosként lehet csak jelentkezni.

A rendezvény alkalmával külön figyelmet szentelünk az irodalomnak, így meghirdetjük versíró pályázatunkat is. Az alkotásokat A4-es méretben kérjük eljuttatni név nélkül a közalapítvány elnökéhez. A szerző nevét és elérhetőségét egy kisebb méretű (lezárt) borítékban kérjük csatolni.

Valamennyi művet március 21-én a rendezvény alkalmával egy-egy diák fog felolvasni. A legszebb alkotást szakmai zsűri értékeli.

A kulturális napok programja később kerül közzétételre, azonban fontosnak tartjuk a helyiértékek bemutatását, szem előtt tartva a még eddig nem ismert alkotók, művészek megismertetését is. 

A rendezvény a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatásával valósul meg.

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató