Hetényi György nyugdíjba vonulásától intenzíven foglalkozik versírással. 1989 óta költségén, hét verseskötetet adott ki. Verseit lehet szeretni, vagy nem szeretni, ám olvasottságuk bizonyossága, hogy egyre többfelé hívják író-olvasó találkozókra, irodalmi estekre. A versek által felrajzolt költői arcképből olyan ember alakja bontakozik ki, akit végtelen egyszerűségében ragadnak meg környezetének apró szépségei, akinek nagyon fontos a föld, ahol él Mezőkovácsháza, egész Magyarország, és fontos, hogy a magyar nyelven szólhat magyarokhoz a magyarokról.

A környező településeket, majd az ország más tájait járva számos helyen hallgatták verseit. Verset olvasott fel Somlyai Mihályné, Fenyvesi Tivadarné, Mák Mercédesz. A gyerekek kérdéseket tettek fel a költőnek, melyekre szívesen válaszolt. A délelőtt végén dedikálta könyveit az író, és nagyon örült a nagy létszámú hallgatónak.

Képek itt, vagy a képtárban érhetők el.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató