Éves beszámoló

A 2011/12-es bajnoki évad elindítását nagyon-nagyon sok munka előzte meg. Pálya körüli festési és karbantartási munkák; a lelátó átfestése, a kültéri WC meszelése, kapuk festése, kerítés meszelése, szertári tető víztelenítése, gyeptéglázás. Az öltözők higiéniai meszelése, festése. A játékvezetői öltöző festése, meszelése. A vizesblokk festése, meszelése. A pálya folyamatos karbantartása: vakondirtás, locsolás, fűvágás stb. Ezeket a munkálatokat minden évben kötelező elvégezni, mert különben a pályahitelesítők nem adnak versenyengedélyt az egyesület részére. Hitelesítik a pályát és a hozzátartozó létesítményeket, ha nem megfelelő, nem rendezhetünk hazai mérkőzéseket.

 

A hitelesítésnek van ára: 10.000 Ft/év.

Nagyon-nagyon sokan segítették az év eleji munkánkat, és köszönet nekik, mert amikor közelítünk az év vége felé, még mindig segítőkészek.

A 2011/12-es év elindításához a következő személyek és intézmények álltak a segítségünkre:

Községi Önkormányzat, Képviselő-testület, Általános iskola, Nyugdíjas Klub, Gondozóház, Torma Károly

Itt szeretnénk megköszönni id. Szincsák Demeternek azt az áldozatos munkáját, amivel támogatja az egyesületet. Ha kell, Ő a mindenes a Sportkörnél, és Ő az edző is.

A 2011/12-es szezont (a vezetőség a támogatók bevonásával a pénzügyi háttér biztosítása mellett) kettő csapattal jelölte indítani a bajnokságban:  ifjúsági keret 18 fő, felnőtt keret 19 fő.

Újraindult a Bozsik-program keretében az utánpótlás nevelés. Bajnoki kupák keretében a legfiatalabb korosztály versenyeztetése. Varga István és Juhász Mihály dédelgeti a picikéktől a 14 éves korig a gyerekeket. Próbálják megszerettetni velük a labdarúgást.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Az ifjúsági csapat a bajnokságban előkelő második helyet foglalja el a tabellán. Sok munka, szervezés, edzés van mögötte. Természetesen mindent megtesz a vezetőség, hogy a csapat minél eredményesebb legyen.

Teljesítményükkel maximálisan elégedettek vagyunk. Külön dicséretet érdemel Rotár Péter, aki a 12 góljával nem csak a házi listát vezeti, hanem a megyeit is. Természetesen az egész csapatot dicséret illeti, mivel ez egy csapatjáték.

A felnőtt keretben van 5 kisiratosi játékosunk, akiknek köszönjük, hogy minden hétvégén időt és családjukat sem kímélve rendületlenül segítik a csapatot. A felnőttekről is csak felsőfokban beszélhetünk, mivel ők is az előkelő második helyet foglalják el a tabellán. Kettő forduló van még hátra, és veretlen a csapatunk.

Nagyon jó az öltözői hangulat és a csapategység. Természetesen náluk is mindent megtesz az edző és a vezetőség a sikerek érdekében.

A felnőtt csapatnál Kiss Tibor a házi gólkirály, gratulálunk neki, és az egész csapat teljesítményéhez!

A szurkolókkal egy nagyon bensőséges hangulat kezd kibontakozni, mindig a csapatok körül mozognak, akár edzés, akár mérkőzés van. Buzdítják őket a győzelemre.

Azt, hogy mennyire szeretik a csapatainkat, mi sem jelzi jobban, hogy 2011.10.16-án vacsorával lepték meg az egyesületet, amit ezúton is szeretnénk megköszönni.

Továbbra is számítunk önzetlen segítségükre!

A KSK fő támogatói: Községi Önkormányzat, Torma Károly, Haladás MGSZ

A KSK egyéb támogatói: Törzsszurkolók, az egyesület vezetősége, RKÖ, Szántó György, Simon Tünde, Dr. Borzán Anita, Borzán Jánosné, Szűcsné Gergely Györgyi, Enyedi József, Vásárhelyi László, Nagy Csaba, Telek János, id. László László, Körtvélyesi Lajos, Ottlakán László, Halász Mihály, ifj. László Lászlóné, Baráth Mária, Nagy József, Barna Gergely, Simon András, Homolya Mihály

Köszönjük a hozzánk eljuttatott mindennemű támogatást!

Simon Tünde anyagi ellenszolgáltatás nélkül könyvel a sportkörnek. Több évi munkájáért köszönet illeti.

Dr. Borzán Anita nevéhez fűződik minden sikeres pályázatunk. Általa nyert vissza nem térítendő összegek elengedhetetlenek az egyesület kasszájából.

Lelkiismeretes munkáját csak köszönet illeti.

Köszönjük azon személyeknek, akik adójuk 1%-ával támogattak bennünket.

Az egyesült bevételei:

- Önkormányzat                              800.000 Ft           egész évre, időarányosan teljesítve

- Bérletárusítás                                 66.000 Ft                              2011/12 évre

- Jegybevétel                                    90.000 Ft                             időarányosan

- Pénzbeni támogatások                   80.000 Ft

- NCA pályázat                               100.000 Ft             vissza nem térítendő, működésre

- Wekerle pályázat                       50.000 Ft              vissza nem térítendő, működésre

Jelenleg 2 db pályázatunk van elbírálás előtt, a projekt már támogatva van. Egy pályázat rendezvényre, egy pedig öltözői felújításra fog elkészülni.

Minden egyes pályázati pénznek örülünk, ugyanis nagyban segítik a KSK hatékony gazdálkodását.

Nagyon sok támogatónk van, de nélkülük nehezen lehetne működni, mivel magasak a nevezési díjak (600.000 Ft), üzemanyagárak, rezsiköltségek.

Minden második hétvégén vidékre utazunk bajnoki mérkőzésekre. Nagyon megviseli számlánkat az útiköltség, ezért is köszönet a támogatóknak a pénzbeni felajánlásukhoz.

A nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel a vezetőség mindent megtesz, hogy a KSK működőképes legyen.

Tisztelettel: Szűcs Sándor KSK elnök


All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató