Beszámoló

Nagyon sok munkát végeztünk, hogy a 2011/2012-es bajnokságban két csapattal indulhasson az egyesület. Egész nyáron folyt az előkészítés és a karbantartás. Mindenkinek, aki részt vett ebben a munkában, csak köszönettel tartozunk. Ismét sikerült megteremteni a feltételeket a bajnoki szerepléshez, ebben a gyönyörű szép környezetben. Nagyon sok csapatnak csak álom, hogy ilyen környezete és pályája legyen a településének.

Köszönjük a törzsszurkolóknak, hogy mindig mellettünk állnak, még akkor is, ha egy kicsit gyengébben hozza a csapat a mérkőzéseket. Bérlettulajdonosok is szép számmal vannak, nekik is köszönettel tartozunk (25 fő).

 

Adó 1% felajánlásból minden eddiginél magasabb összeg érkezik a támogatóktól a Sportkör számlájára: 184 316 Ft. Az előző évek adó felajánlásai : 2009.: 94 000 Ft. , 2010. : 112525 Ft. Ez az összeg jövőre állhat rendelkezésre a hatékony gazdálkodás segítésére. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik megtisztelték az egyesületünket felajánlásaikkal.

A Sportkör napi adminisztrációs feladatait az alábbi személyek segítik. Könyvelésünket már több éve Simon Tünde végzi, társadalmi munkában. Az egyesület a helyi támogatásokon túl minden évben több pályázatot nyújt be a működés biztosítása érdekében. Ezen pályázatok elkészítésén Dr. Borzán Anita és Borzán Jánosné szorgoskodnak. Nekik köszönhetünk minden nyertes pályázatot! Az elmúlt évben két működési pályázaton közel 200 000 forint vissza nem térítendő működési támogatást nyertünk segítségükkel.

A Sportkör itt szeretné megköszönni azoknak, akik segítettek és segítenek bennünket akár társadalmi munkával, akár anyagilag, hogy az egyesület működőképes legyen:

Támogatóink: Községi Önkormányzat, Helyi Román Önkormányzat, Nyugdíjas Klub,Gondozási Központ, Általános Iskola, Haladás MGSZ, Enyedi József, Telek János, Nagy Csaba, Vásárhelyi László, Szűcsné Gergely Györgyi, Torma Károly, Viszokai János, Szántó György, Simon András, Dr. BorzánAnita, Borzán Jánosné, Ottlakán László, Nagy Pál, Barna Gergely, Homolya Mihály, Gazsó György, id. László László, Lászlóné Cernó Edina, törzsszurkolók, bérlettulajdonosok, az egyesület vezetősége.

Köszönet minden támogatónak! Támogatóink névsorát folyamatosan frissítjük.

2011-2012-es bajnokságot a következő kerettel kezdtük meg.

Felnőttek: Balázs György, Borsi Attila, Domsik Tibor, Fodor Attila, Horváth Norbert, Kiss Tibor, Kotroczó István, Lantos Máté, László Norbert, Lévai László, Miklós Tiberiu, Murvai András, Németh Attila, Tapasztó Róbert, Povázsai Zsolt, Rung Norbert,László László, Szűcs Sándor, Gurbai Sándor. Edző: Szincsák Demeter

Ifjúságiak: Baráth Imre, Bozsár Tamás, Czoldán Péter, Fekete Csaba, Kerényi Tamás, Kiri Tamás, Kotroczó Dénes, Kotroczó Gergő, Kovács Gábor, Lakatos László, Mag Máté, Molnár Gergő, Rotár Péter, Rung Tibor, Bauer Balázs, Bauer Szabolcs, Eged András, Kisházi Rajmund. Edző: Szincsák Demeter

Jelenleg a bajnokság hatodik fordulóján van túl a csapat. Öt mérkőzést játszottak eddig a felnőttek, ebből 3 győzelem és 2 döntetlen a mérleg. Az összegyűjtött 11 ponttal és 1 szabadnappal a tabellán a harmadik helyet foglaljuk el. Csak így tovább!

1. forduló: Lőkösháza — Békés 4:3; 2. forduló: Sarkadkeresztúr — Lőkösháza 5:5; 3. forduló: Lőkösháza — Kunágota 5:2; 4. forduló: szabadnap; 5. forduló: Lőkösháza — Zsadány 7:0; 6. forduló: Nagybánhegyes - Lőkösháza 1:1; Góllövőink: Góllövő találat: Kiss Tibor 8; Gurbai Sándor 4; Rung Norbert 5; Balázs György 1; László László 2; Németh Attila 1; Kortoczó István 1;

Az ifjúsági csapatnál is a hatodik fordulót rendezték, amiből a lőkösi fiúk három mérkőzést játszottak és mind a hármat megnyerték. Imponáló a gólarányuk is, 21 rúgott és 1 kapott gól. A tabellán a második helyen vannak három szabadnappal! Nagyon szép eredmény, sok sikert a továbbiakhoz. Ifjúsági helyi góllövők: Góllövő találat Rotár Péter 10; Fekete Csaba 4; Kiri Tamás 2; Kovács Gábor 2; Kotroczó Dénes 1; Molnár Gergő 2;

Minden lőkösházi és vidéki sportbarátot várunk a mérkőzéseinkre. Buzdítsuk csapatunkat együtt a szép eredmény eléréséhez. Hajrá, Lőkös!A továbbiakban is várjuk felajánlásaikat, és szívesen fogadunk mindenféle segítséget !


All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató