Lőkösháza KSK - Hírek

A Lőkösházi Községi Sportkör értesíti a Sportbarátokat, hogy a 2011- 2012 -es bajnokság tavaszi fordulójának első mérkőzése 2012. március 10 -én lesz. A csapat szezonbeli első mérkőzését idegenben játssza. Békésre látogat. Az első hazai mérkőzésén - 2012. március 18 -án, vasárnap – Sarkadkeresztúr csapatát fogadjuk. Mindenkit arra kérünk, hogy továbbra is jöjjenek ki a hazai mérkőzésekre, buzdítsák csapatainkat!

Lezárult az átigazolási időszak is. A lőkösházi felnőtt csapat egy új játékost igazolt, távozó játékosunk nem volt. Ifjúsági csapatunkból egy fő távozott Gyulára, és egy fő érkezett Kevermesről. A csapat jó hangulatban készül a hamarosan kezdődő bajnokságra. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik  a felkészülési időszakban segítették munkánkat! Kitűzött céljaink között mindkét csapat esetében dobogós helyezés elérése a cél.

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni a Sportbarátokat, hogy a 2011. évben az elmúlt három év legmagasabb összegű adófelajánlását kapta az egyesület: 184.316 ezer forintot. (2010-es év: 112.525 ezer forintot , 2009-es év: 94.000 ezer forintot).

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik adójuk 1%-val támogatták az egyesületet!

Kérjük a Tisztelt Sportbarátokat, hogy adójuk 1%-val továbbra is támogassanak bennünket!

Felajánlásaikat az alábbi adószámon fogadjuk: 19976206-1-04

 

A közelgő Nőnap alkalmából valamennyi Kedves Lőkösházi Hölgytársunkat tisztelettel köszönti a Községi Sportkör Vezetősége nevében: Szűcs Sándor Községi Sportkör elnöke.

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató