Látogatás a gyulai 3-as klubnál

A Galbácskerti Idősek klubjának korábban a lőkösházi Gondozási Központban tett látogatását viszonoztuk 2013. szeptember 16-án. Közös célul tűztük ki a kapcsolatépítést, majd a kiépült kapcsolatok ápolását programok szervezése által, mind a két idősek klubja, mind a klubtagok között. Láthatóan nagy lelkesedéssel készültek fogadásunkra.

Terített asztalokkal, vendégelőadóval, finomságokkal vártak bennünket. 23 fős csapatunk és a mellénk szegődött gyulai klubtagok, kísérők városnéző kisvonaton jártunk körbe a városban. Megtekintettük Gyula főbb nevezetességeit. Az ebédet követően a Magyar Posta részéről jöttek előadók, akik sok más egyéb között bemutatták a mindennapos postai ügyintézés praktikáit, biztosítási lehetőségeket, valamint kérdésekre válaszoltak, tájékoztatást adtak. A híradásból ismert postai „alkalmazottat”, Fruzsi kutyust is megismerhettük, aki meglehetősen izgatott volt az érdeklődők széles táborától. Kellemes napot töltöttünk el Gyulán a 3-as klub jóvoltából. Köszönjük szépen a szíves vendéglátást! A készült fotók megtekinthetők.

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató