A Szarvasi Arborétumban jártunk

A Gondozási Központban meghirdetett kirándulásra 2013. június 28-án került sor. Tizenhat fős csoportunk bérelt busszal indult reggel Szarvasra. Az Arborétum nyugalmát és jó levegőjét élvezhettük kényelmes sétánk során. Tiszteletet parancsoló faóriások emelkedtek a magasba. Itt-ott pompás türkiz és zöld tollas pávák barangoltak.

11 órakor hajókázáson vettünk részt, amelyen a hajóskapitány kedélyes beszámolója nevettetett meg bennünket. Láttunk víziszínházat, sokszínű tavirózsát, szobrokat és emlékművet.

A külön belépős Mini Magyarországot is megtekintették közülünk néhányan. Majd a hangulatos Halászcsárdában fogyasztottuk el ebédünket. A friss levegőn sétával eltöltött napot a Cukrászda finomságai koronáztuk meg, amelyet hazaindulás előtt vettünk célba. Hazafelé rádiót hallgattunk, és jóllakottan beszélgettünk a buszon. A kirándulás fotói ide kattintva megtekinthetők.

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató