Gondozóház hírei

Faadomány

A Gondozási Központ – a vezetőség elbírálása alapján – 28 rászorult gondozotti háztartást részesített tüzelő-adományban. Mákos Pálné, gondozónő jelzésére a Családsegítő Szolgálat nevében Hollandiné Gyöngyösi Mónika, családsegítő vette fel a kapcsolatot az érintett hivatalos szervvel. Vezetői egyeztetést követően, készségesen a Gondozási Központ rendelkezésére bocsátották a tüzelőnek alkalmas fát. A Gondozási Központ a Polgármesteri Hivatal segítségét kérte a fatörzs darabolásában és szállításában, amelyet meg is kapott. Gondozottaink fűtéséhez nyílt alkalmunk ezáltal segítséget szolgáltatni. Minden közreműködő segítségét még egyszer nagyon szépen köszönjük!

Lőkösháza, 2012. október 3.

Tisztelettel: Zámboriné Vásárhelyi Judit, intézményegység-vezető

További hírek a Gondozóházból

 


Mulatságos vetélkedő Játékos vetélkedőt rendezett a Gondozási Központ klubja. A gondozónők fejtörő kérdéseket, receptfelismerő, ízfelismerő és „szóbeszéd”- típusú játékot készítettek elő programként. A két csapat fej-fej mellett haladva, kitartó részvételével végül döntetlen helyezést ért el. A legemlékezetesebb talán Nagy József elszólása volt Odüsszeusz és Penelopé Cruz házasságáról, amelyen mindannyian nagyot vidultunk.

A játékot vidám hangulatú, érdekes és szórakoztató elfoglaltságként jellemezték a résztvevők. Kérésük volt, hogy többször szervezzünk számukra valami hasonlót. A mi örömünk az ők örömük, úgyhogy a kérésüknek eleget fogunk tenni, természetesen! Aki kedvet érez efféle hasznos időtöltésre, látogasson el hozzánk, valamint kövesse figyelemmel heti rendszerességgel megújuló klubprogramjainkat. Fotók!

Tisztelettel: Vásárhelyi Judit, intézményegység-vezető

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató