Kedves Gazdálkodó!

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Országgyűlés 2012. július 12-én elfogadta a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló törvényt, ami kötelező tagságot ír elő az agrárszektor és az élelmiszeripar valamennyi piaci szereplője számára.

 

Ezáltal minden olyan természetes személy és gazdálkodó szervezet, aki agrárgazdasági tevékenységet folytat, kötelezetté válik az agrárkamarai tagságra.

A törvény augusztus 1-től hatályos, és november 30-ig kell bejelentkezni az agrárkamarai nyilvántartásba, valamint

-         5000 Ft. egyszeri regisztrációs díjat megfizetni.

A bejelentkezés módja:

A bejelentkezés kizárólag online felületen történhet (interneten).

Amennyiben rendelkezik internet hozzáféréssel, a  www.agrarkamara.hu oldalon regisztrálhat. A tagsági nyilvántartásba vétel csak akkor teljesül, ha a regisztrációs visszaigazoló lapot is kinyomtatja, aláírva postai úton eljuttatja az alábbi címre:          Magyar Agrárkamara

                              Agrárkamarai  regisztráció

                              1519 Budapest,112.Pf.285.

Regisztrációval kapcsolatos ügyintézés Lőkösházán a Könyvtárban 2012.október 04-én csütörtökön, reggel 9 órától 16 óráig.

Szükséges adatok: - MVH  regisztrációs szám, őstermelői igazolványszám , ha van  email címet is. -Amennyiben egyéni vállalkozó, akkor a vállalkozói igazolvány száma, gazdálkodó szervezetnél cégjegyzék száma és ha  iparkamaránál korábban regisztrált befizetési bizonylat száma.

                                                             Csányi Marianna      0630-3298139

                                                           Gyula, Béke sgt. 35. MűvelődésiHáz

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató