Tájékoztató az őstermelők és a családi gazdaságok működésében bekövetkezett változásokról

Tisztelt Tagunk!

Dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnöke nevében és megbízásából mellékelten küldöm az őstermelők és családi gazdaságok működésében bekövetkezett változásokról szóló online szakmai fórummal kapcsolatos információkat. 

  1. január 1-jén hatályba lépett a családi gazdaságokról szóló törvény, amely révén kedvezőbb működési és adózási környezetben folytathatják tevékenységüket az őstermelők, a családi gazdaságok és az agrárvállalkozások.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tagjainkat tájékoztassuk a változásokról, segítsük őket az eligazodásban. Ezért 2021. márciusában hét alkalommal rendezünk a családi gazdaságok reformja témájában online fórumot, amelyen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakértői adnak válaszokat az eddigi tapasztalataink szerint leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

A fórum ideje alatt lehetőség lesz a chatfalon a témával kapcsolatos kérdéseket írásban feltenni, azokra szakértőink válaszolnak majd. Az előadás közben érkezett kérdések szakértői megválaszolására egy óra áll rendelkezésre.

Időpontok: 2021. március 11., 18., 22., 23., 25., 29., 31.
Időtartam (minden alkalommal): 14.40 – 18.30

A rendezvény ingyenesen elérhető de regisztrációhoz kötött!

További információ, és regisztráció: https://www.nak.hu/csg-online-forumok

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató