Mini bölcsőde

Kedves Szülő!

Bizonyára értesült már arról, hogy az Önkormányzat 2017. szept. 04.-től Mini bölcsődei csoportot működtet az intézményben.

A mini bölcsőde olyan bölcsődei ellátást nyújtó intézmény, amely a gyermekek napközbeni ellátása keretében, a Bölcsődei nevelés-gondozás országos alapprogramja szerint, jogszabályban meghatározott szakirányú végzettséggel rendelkező személy által a bölcsődéhez képest kisebb létszámú csoportban; valamint egyszerűbb személyi, tárgyi és működtetési feltételek mellett nyújt szakszerű gondozást és nevelést.

 A felvehető gyermeklétszám minimum 5, maximum 7 fő; 20 hetes kortól 3 éves korig.

Amennyiben szeretné igénybe venni a bölcsődei ellátást, kérem, hogy a mellékelt, kitöltött nyilatkozattal szíveskedjen felkeresni az intézményben az intézményvezetőt vagy a kisgyermeknevelőt, 2021. február 15.-ig.  Fontos, hogy mihamarabb jelezze igénybevételi szándékát felénk, hisz a felvehető maximális létszám korlátozott. Jelenleg 6 férőhely betöltött. A mini bölcsődei ellátás igénylőket várólistára vesszük.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató