Pót eboltás

Veszettség elleni kötelező eboltás

Helye: Petőfi Sándor Művelődési Ház udvara

Ideje: 2019. szeptember 19-én (csütörtök) reggel 6.00-10.00 óráig

Díja: 3.500 Ft/eb. Lehetőség van háznál történő oltásra is DÍJA: 4.000 Ft / eb Ilyen irányú igényét kérjük, jelezze a Polgármesteri Hivatalnál, ill. az állatorvosnál (Telefonszám: 06/30-978-7188)

A 164/2008.(XII.20.) FVM. rendelet értelmében az oltás kötelezően végrehajtandó minden 3 hónapnál idősebb kutyán. A védőoltás alól elvont ebek tulajdonosai ellen szabálysértési eljárás indul. Felhívjuk a Tisztelt eb tulajdonosok figyelmét, hogy a jogszabályi rendelkezések értelmében csak mikrochip-pel ellátott kutyákat áll módunkban beoltani.

Pótoltásra azért kerül sor, hogy ezzel lehetőséget biztosítsunk azon eb tulajdonosok számára, akik a rendes oltásokon egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak megjelenni. Sajnos évek óta növekvő tendenciát mutat a településen az oltatlan kutyák száma (jelenleg több mint 50%), miközben a kutyák által okozott balesetek száma egyre nő.

Dr. Polczer Valter
állatorvos

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató