Hirdetmény

Lakossági fórum – Lőkösháza településrendezési terv módosítása tárgyában

Lőkösháza Község Önkormányzata a település helyi építési szabályzatáról szóló 8/2005. (VI.23.) számú KT rendeletét módosítani kívánja. A módosító rendelet tervezet és mellékletei elérhetőek a ww.lokoshaza.hu weboldalon a dokumentumtár menüpont alatt, vagy személyesen megtekinthetőek az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal Lőkösházi Kirendeltsége hirdetőtábláján (5743 Lőkösháza, Eleki út 28.).

A véleményezési szakaszban lakossági fórum kerül megtartásra 2018. november 26-án hétfőn 14:00 órakor az Önkormányzati Hivatal házasságkötő termében.

 

A rendelet partnerségi egyeztetése Lőkösháza Község Önkormányzatának a településfejlesztési, településrendezési és településképi feladataival összefüggő partnerségi egyeztetés szabályzatról szóló 12/2017. (X.02.) számú önkormányzati rendelete alapján történik.

Érintettek köre:

  1. a) minden cselekvőképes nagykorú természetes személy, aki Lőkösháza község közigazgatási területén lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, és ezt a lakcímet igazoló hatósági bizonyítvány bemutatásával igazolni tudja,
  2. b) minden cselekvőképes nagykorú személy, gazdálkodó szervezet, akinek javára Lőkösháza község közigazgatási területén jogot jegyeztek be az ingatlan-nyilvántartásba, és ezt 3 hónapnál nem régebbi tulajdoni lap bemutatásával igazolni tudja, vagy székhellyel, telephellyel rendelkezik.

Véleménynyilvánítás módja:

  1. szóban kizárólag a lakossági fórumon tehetnek észrevételt, amit az ott készült jegyzőkönyvben rögzíteni kell,
  2. írásban a közzétételt ill. a lakossági fórumot követő 8 napon belül személyesen átadva vagy postai úton és elektronikus formában lehet megtenni:
  • személyesen és postai úton Lőkösháza Község Önkormányzatának címezve, 5743 Lőkösháza, Eleki út 28.
  • elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldve.

Hirdetmény kifüggesztésének napja: 2018. november 16.
Észrevételek, vélemények beérkezésének, hirdetmény levétel napja:
2018. december 4.

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató