Lakossági felhívás a rendkívüli időjárás miatt

Az időjárási előrejelzések szerint a legtöbb helyen esőre, záporra kell készülni, keleten zivatarok ismét kialakulhatnak. A középső, keleti tájakon nagy mennyiségű csapadék hullhat le. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 18 és 26 fok között alakul a maximum-hőmérséklet. Gyenge hidegfronti hatás.

Pénteken több helyen számíthatunk esőre, záporokra. Zivatarok elsősorban keleten alakulhatnak ki. Élénk, erős lesz az északi, északkeleti szél. Délután 22-27 fok valószínű.

Szombaton szórványosan várhatóak záporok, zivatarok. Emellett változóan felhős-napos lesz felettünk az ég. Helyenként megélénkül az északkeleti szél. Délután 24-30 fokot mérhetünk.

Vasárnap gyakran zavarhatják meg a felhők a napsütést. Több helyen kialakulhatnak újabb záporok, zivatarok. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. 25-30 fokra van kilátás. Hétfőn előreláthatólag egy hidegfront érkezhet feltámadó északias széllel, további záporokkal, zivatarokkal. Hatására pár fokot visszaeshet a hőmérséklet.

Tekintettel az elkövetkező napok lehetséges szélsőséges időjárására kérjük, hogy fokozottan figyeljenek környezetükre, és amennyiben kidőlt fát, megrongálódott vezetéket illetve más természeti káreseményt látnak, hívják a Polgármesteri Hivatal az alábbi telefonszámon: +36/66/244-244

További fontos telefonszámok:

Orvosi ügyelet: +36/66/240-896

Mentők: 104

Rendőrség: 107

Általános segélyhívó: 112

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató