Tájékoztató külterületi földutak karbantartásáról

Lőkösháza Község Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. április 16. hétfőtől megkezdi a külterületi földutak karbantartási munkáit. 

Egyúttal ismételten tájékoztatja a lakosságot, hogy a tavalyi évben történt önkéntes befizetéseket az önjáró gréder megvásárlására fordította. A tereprendező ára 2.540.000 forint volt, mely összegből a lőkösházi földtulajdonosok és földhasználók   önkéntes befizetése 2018. március elsejéig 1.902.400 forintot volt.

További felmerülő költségek: alkatrész 301.000.- forint, 2 fő képzése 200.000.- forint, rezsióradíj, szerelés 250.000. - forint Összesen: 3.291.000.- forint. Ezúton is köszönjük az anyagi támogatást! A vételár hiányzó részét az önkormányzat pótolta, mondhatjuk, hogy a befizetett iparűzési adóból. Erről már korábban is több alkalommal beszámoltunk a Lőkösházi  Hírmondóban .  A Lőkösházi Agrár Kft.  most fejezte be a gép felújítását több,  mint 150 munkaórát foglalkoztak vele!! Ez 1500 forintos rezsióradíjjal fogja az önkormányzat kifizetni. Az Agrárt Kft. nagyon olcsón dolgozott az önkormányzatnak, amit ezúton is köszönünk! Köszönjük Horváth Lajos műhelyfőnöknek és mindazon munkatársaknak, különösen Szántó Zoltánnak és Sódar Jánosnak, akik részt vettek a szerelési munkálatokban! Az eltelt időszakban két embert az önkormányzat beíratott nehézgépkezelői tanfolyamra, amit ők sikeresen elvégeztek. Folyamatban van még néhány adminisztratív teendő, de ettől függetlenül a munkagép a jövő héttől útjára indul. Még egyszer köszönet mindenkinek, aki bármilyen formában segítette és segíti az önkormányzatot ennek a munkának az elvégzésében!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató