Megnyitotta kapuit a mini bölcsőde!

A Lőkösháza Községi Óvoda a 2017/2018-as nevelési évben mini bölcsődei csoporttal bővült.

Az Önkormányzat döntése értelmében, a nyári hónapokban közel 8 millió forint saját forrásból valósult meg az intézménynek helyt adó épület átalakítása, felújítása. Nagyon sok dolgos kéz, kitartó munka és összefogás eredményeként határidőre kialakításra kerültek a szükséges tárgyi és személyi feltételek.

 

Ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 13-án nyitotta meg kapuit a mini bölcsődei intézményrész. A rendezvényről készült összefoglalók a Gyula TV, a 7. TV, a Békés Megyei Hírlap és a beol.hu oldalakon tekinthetőek meg. 

Természetesen a helyi Lőkös TV is készített felvételt az eseményről, amely 2017. szeptember 21-én 18:00 órai kezdettel lesz látható.

Az esemény Lőkösháza és az intézmény életében is jelentős mérföldkő.

A megnyitón elhangzott: „megnyitotta kapuit” a mini bölcsőde. A kapuk az Önök számára is nyitva állnak! Aki szeretne betekintést nyerni az intézmény életébe, azt szeretettel várjuk egy látogatásra!

Jelentkezni óvodavezetőnél szükséges a 66/244-085-ös telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A látogatásnál az egészségügyi előírásokat és a gyermekek napirendjét figyelembe kell venni, hiszen most már 20 hetes kortól egészen az iskolaérett korig fogadunk a gyermekek az intézményben.

Várunk minden kedves érdeklődőt!

All for Joomla All for Webmasters

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató