Ma 2017. március 26. vasárnap van. Köszöntjük kedves Emánuel, Larissza nevű látogatóinkat! A Nap kel 06:38-kor, nyugszik 19:14-kor.
Archív cikkek
article thumbnail
Ebzárlat
A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Járási Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály településünk közigazgatási területén 2017. április 1-től 23-ig terjedő időszakban...
article thumbnail
Képviselő-testületi ülés
Értesítem, hogy Lőkösháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. március 28-án, kedden 15:00 kezdettel soron következő képviselő-testületi ülést tart az Önkormányzati Hivatal házasságkötő...
article thumbnail
Tájékoztató építési/ inert hulladékkal kapcsolatosan
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális hulladékot elszállító közszolgáltató tájékoztatása alapján a községi piacnál kihelyezett hulladékgyűjtő szigetbe illegálisan, azaz engedély...

Tájékoztató az adó 1%-ról

A Községi Sportkör Lőkösháza elnevezésű sportegyesület az adó 1 százalékból befolyt összeget a helyi sport fejlesztésére, az infrastrukturális és eszközellátottság javítására fordítja.

Egyesületünk fogadhatja az adó 1 százalék felajánlásokat.

Magyarországon az adóköteles állampolgárok több mint fele nem adja oda egy civil szervezetnek sem, az adó 1%-kát. A fel nem ajánlott adó 1 százalékok visszajutnak az államkasszába. Ne hagyja veszni ezt az óriási segítséget!


Szeretné tudni, hogyan tudja eljuttatni a Községi Sportkör Lőkösháza elnevezésű egyesületnek az adó 1 százalékát?

Magánszemélyek rendelkezhetnek 1996.évi CXXVI. törvénynek megfelelő, kiválasztott szervezet javára, az adó 1% -ról.

Miután kiválasztásra került, hogy kinek adja oda adó 1 százalékát, akkor a nyilatkozatban kötelező feltüntetni annak a szervezetnek az adószámát, valamint ajánlott a nevét is.

A Községi Sportkör Lőkösháza sportegyesület adószáma: 19976206-1-04

Ha a nyilatkozatot kitöltötte, azt a nyilatkozat méretével megegyező szabvány méretű borítékba helyezze bele. A borítékra írja rá az Ön nevét, állandó lakcímét, és saját adóazonosító jelét. A nyilatkozatot május 20.-ig kell eljuttatni, melyet adóbevallása mellé csatolhat, postai úton az adóhatóság címére elküldheti, vagy saját munkahelyén is leadhatja.

Az adózó két külön-külön megjelölést tehet, egy nonprofit szervezet (vagy a törvényben nevesített további szervezetek) és egy egyházi/kiemelt költségvetési előirányzat javára. Adótitoknak minősül a NAV-nak megküldött rendelkező nyilatkozat a befizetett adó 1 százalékról, melyet öt évig tárolnak.

Az a magánszemély, aki adóbevallást vagy egyszerűsített bevallást ad, a nyomtatvány részét képezi a rendelkező nyilatkozat(a 1053 vagy 1053E számú bevallás 1%-os lapja) kitöltésével rendelkezhet.

Az adó 1% rendelkező nyilatkozatot letöltheti Lőkösháza Község honlapjáról

Nagyon szépen köszönjük előre is az Egyesületünknek felajánlott adó 1 százalékokat!

Ha Önnek bármi kérdése van a témával kapcsolatban, kérem, keresse fel egyesületünket,  ahol készséggel segíteni fogunk!

                                                                                   KSK vezetőség Lőkösháza 

Honlapunk 2017. év elején megújul, ezért archív cikkeink jelenleg nem érhetőek el. 

Lőkösháza Község Információs Portál 2007-2014 - Minden jog fenntartva! - Üzemelteti  a CsabaInformatika.NET - Tárhely: Maxer