Ma 2017. február 28. kedd van. Köszöntjük kedves Elemér, Oszvald, Román nevű látogatóinkat! A Nap kel 06:30-kor, nyugszik 17:35-kor.
Archív cikkek
article thumbnail
Adózási tájékoztató
Tisztelt Adózók! A helyi adók I. félévi - késedelmi pótlék mentes - befizetési határideje: 2017. március 16.  Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyi adókat banki átutalással is rendezhetik.  Bankszámla számaink...

Felhívás

Földtulajdonszerzés változás

2014. május 1-jétől szigorodnak a földtulajdonszerzés szabályai

A 2013. évi CXXII. törvény alapján 2014. május 1-jétől az a belföldi természetes személy és tagállami állampolgár, aki nem minősül a törvény által meghatározott földművesnek, már csak legfeljebb egy hektárnyi földet vásárolhat meg.

Tovább

Önkormányzati közlemény!

FÖLDTULAJDONOSOK FIGYELEM! 

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agárgazdasági Kamara falugazdász hálózatán keresztül felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető igényeket. 

A felmérés végső határideje 2014. március 31. hétfő. 

Az adatlap kitöltésében a falugazdász mellett bekapcsolódik a gazdák segítségére Lőkösháza Község Önkormányzata. 

2014. március 26-án, szerdán a művelődési házban a falugazdásznál; a falugazdász hölgy és az önkormányzat munkatársa egy időben rendelkezésre áll az adatlapok kitöltésének elősegítése érdekében.

Tovább

Vízigény bejelentő gazdáknak

FONTOS KÖZLEMÉNY!

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdász hálózatán keresztül 2014. március 10-20. között felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető vízigényeket.

Tovább

Mezőgazdasági célú vízigény felmérése

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdász-hálózatán keresztül 2014. március 10-20. között felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető vízigényeket.

Tovább

Honlapunk 2017. év elején megújul, ezért archív cikkeink jelenleg nem érhetőek el. 

Lőkösháza Község Információs Portál 2007-2014 - Minden jog fenntartva! - Üzemelteti  a CsabaInformatika.NET - Tárhely: Maxer