Ma 2017. március 26. vasárnap van. Köszöntjük kedves Emánuel, Larissza nevű látogatóinkat! A Nap kel 06:38-kor, nyugszik 19:14-kor.
Archív cikkek
article thumbnail
Ebzárlat
A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Járási Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály településünk közigazgatási területén 2017. április 1-től 23-ig terjedő időszakban...
article thumbnail
Képviselő-testületi ülés
Értesítem, hogy Lőkösháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. március 28-án, kedden 15:00 kezdettel soron következő képviselő-testületi ülést tart az Önkormányzati Hivatal házasságkötő...
article thumbnail
Tájékoztató építési/ inert hulladékkal kapcsolatosan
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális hulladékot elszállító közszolgáltató tájékoztatása alapján a községi piacnál kihelyezett hulladékgyűjtő szigetbe illegálisan, azaz engedély...

Felhívás

Földtulajdonszerzés változás

2014. május 1-jétől szigorodnak a földtulajdonszerzés szabályai

A 2013. évi CXXII. törvény alapján 2014. május 1-jétől az a belföldi természetes személy és tagállami állampolgár, aki nem minősül a törvény által meghatározott földművesnek, már csak legfeljebb egy hektárnyi földet vásárolhat meg.

Tovább

Önkormányzati közlemény!

FÖLDTULAJDONOSOK FIGYELEM! 

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agárgazdasági Kamara falugazdász hálózatán keresztül felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető igényeket. 

A felmérés végső határideje 2014. március 31. hétfő. 

Az adatlap kitöltésében a falugazdász mellett bekapcsolódik a gazdák segítségére Lőkösháza Község Önkormányzata. 

2014. március 26-án, szerdán a művelődési házban a falugazdásznál; a falugazdász hölgy és az önkormányzat munkatársa egy időben rendelkezésre áll az adatlapok kitöltésének elősegítése érdekében.

Tovább

Vízigény bejelentő gazdáknak

FONTOS KÖZLEMÉNY!

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdász hálózatán keresztül 2014. március 10-20. között felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető vízigényeket.

Tovább

Mezőgazdasági célú vízigény felmérése

A mezőgazdasági célú vízszolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdász-hálózatán keresztül 2014. március 10-20. között felméri a mezőgazdasági célú felszíni vizekből kielégíthető vízigényeket.

Tovább

Honlapunk 2017. év elején megújul, ezért archív cikkeink jelenleg nem érhetőek el. 

Lőkösháza Község Információs Portál 2007-2014 - Minden jog fenntartva! - Üzemelteti  a CsabaInformatika.NET - Tárhely: Maxer