Ma 2017. március 28. kedd van. Köszöntjük kedves Gedeon, Johanna, Hanna nevű látogatóinkat! A Nap kel 06:34-kor, nyugszik 19:17-kor.
Archív cikkek
article thumbnail
Ebzárlat
A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Járási Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály településünk közigazgatási területén 2017. április 1-től 23-ig terjedő időszakban...
article thumbnail
Képviselő-testületi ülés
Értesítem, hogy Lőkösháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. március 28-án, kedden 15:00 kezdettel soron következő képviselő-testületi ülést tart az Önkormányzati Hivatal házasságkötő...
article thumbnail
Tájékoztató építési/ inert hulladékkal kapcsolatosan
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kommunális hulladékot elszállító közszolgáltató tájékoztatása alapján a községi piacnál kihelyezett hulladékgyűjtő szigetbe illegálisan, azaz engedély...
Szűrő
 • Tégy az egészségedért!

 • Áramszünet

  Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog:

  2016. 10. 20-án, 7:30 - 16:30 óráig,

  2016. 10. 28-án, -7:30 - 16:30 óráig.

  Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni! Aggregátor használata kizárólag Társaságunktól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni szíveskedjen az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a hozzaferesi.iroda@edf.hu e-mail címre bejelenteni, melynek tárgya "Aggregátor használat" legyen!

  Levele tartalmazza az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván! Üdvözlettel: EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft.

 • Meghívó

  Mini Akadémia Szülők iskolája

  című előadásra   

  Ideje  : 2016 10.19 szerda  17.00

  Helyszín : Lőkösháza , Művelődési ház

     ELŐADÓK :

     Dr. Abdulrahman Abdulrah Mohamed

     csecsemő - és gyermekgyógyász főorvos

     Merx Henrietta okleveles egyetemi ápoló 

 • Gallyazási munkák

  Tisztelt ingatlantulajdonos!

  Értesítem, hogy Lőkösháza közigazgatási területén (belterületén) a DÉMÁSZ RT. megbízásából a FEED - ORG BT. munkatársai a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabad vezeték nyomvonalán karbantartási, gallyazási munkát végeznek A munkát 2016. 10. 13-től végzik el.

  Amennyiben a vezeték közelében lévő fa- növényzet az anyagszolgáltatását veszélyezteti, az eltávolításra kerül.

  Felhívjuk a tulajdonos figyelmét, hogy maguk is elvégezhetik az ingatlanjuk előtt lévő fákon a metszést, és kialakíthatják a megfelelő védőtávolságot.

  A munkát végzők a kivágott fákat gallyakat az ingatlanok előtt letárolják, azt az ingatlantulajdonos elszállíthatja, azzal szabadon rendelkezik.

  Kérjük megértésüket, és türelmüket.

 • Áramszünet

 • Idősek Világnapja

 • Fogadóóra

  Értesítjük Önöket, hogy Várfi András úr, a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke 2016. október 05-én (szerdán) 15.00 órától lakossági fogadóórát tart az Önkormányzati Hivatal házasságkötő termében.

  A fogadóórán a településen élők személyesen mondhatják el gondjaikat, problémáikat, észrevételeiket a megye vezetőinek oly módon, hogy ehhez nem kell beutazniuk Békéscsabára, vagy levelet írni.

  Várjuk az érdeklődőket!

   

 • Áramszünet

 • Nagy Csabai Házipálinka-kostoló és Pörköltölő Kiállítás és Vásár

  Lőkösháza települést újabb megtiszteltetés érte, hiszen az első Nagy Csabai Házipálinka-kostoló és Pörköltölő Gyümölcskertészeti Szakkiállítás és Vásárra kapott meghívást. Az új rendezvény a megyeszékhely programkínálatát fogja színesíteni, a szervezők reményei szerint a közeljövőben felnőhet a Kolbász-, valamint a Sör- és Csülökfesztivál mellé.

  Bízunk benne, hogy Lőkösházáról minél több ember látogat el standunkra. Találkozzunk a lőkösházi koccintóponton!

  A fesztivál részletes programja az alábbi linken látható:

  http://www.hazipalinkakostolo.hu/program.html

 • Áramszünet

  Lőkösháza Község Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt előfizetőket, hogy az EDF Démász karbantartási munkálatai miatt 2016. szeptember 14-én (szerdán) áramszünet várható a délelőtti és délutáni órákban, emiatt a helyi kábeltelevíziós adás szünetel.

  Megértésüket köszönjük!

Honlapunk 2017. év elején megújul, ezért archív cikkeink jelenleg nem érhetőek el. 

Lőkösháza Község Információs Portál 2007-2014 - Minden jog fenntartva! - Üzemelteti  a CsabaInformatika.NET - Tárhely: Maxer