Születésnapi köszöntés Lőkösházán

„Száguldva vágtat, rohan az idő,
Sorra váltják egymást föl a hetek,

Minden nyár gyorsabb, mint az előző,
Az időnek nem mondhatsz „állj meg”-et…” 

(Zsoldos Imre)

Településünk önkormányzata régóta köszönti a településen élő szépkorúakat. Minden esztendőben műsorral kedveskedünk nekik az Idősek Világnapja alkalmából. Emellett külön megemlékezünk a 90. életévüket betöltött lőkösházi lakosainkról is.

Az első félévben születetteket a májusi Anyák Napi rendezvényünkön, a második félévben születetteket az Idősek Világnapi rendezvényünkön köszöntjük. Mindemellett otthonában látogatjuk meg mindazokat, akik a községi rendezvényen nem tudnak részt venni. Így történt ez a mai napon is. Otthonában köszöntöttük a ma 90. születésnapját ünneplő Bugyi Pálné, Mariska nénit. Az önkormányzat emléklappal és ajándékkosárral kedveskedett az ünnepeltnek. Az önkormányzat nevében a település polgármestere, alpolgármestere és a szociális bizottság egy tagja köszöntötte az ünnepeltet. Emellett ajándékot kapott az ünnepelt a Gondozóháztól is, mivel Marika néni régóta igénybe veszi gondozóházunk szolgáltatásait. Isten éltesse Marika nénit még sokáig erőben, egészségben!

További képek a képtárban!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató